27/10/2015

Melanie Greenberg Ph.D A lufton me zakonet vetëshkatërruese të dyshimeve tek vetvetja? A dëshiron të ndihesh me më shumë besim tek vetja dhe tek ajo çfarë ke për të ofruar? A fokusohesh më shumë për t’i kënaqur të tjerët, sesa për të ndjekur ëndrrat e tua dhe për ta jetuar

Perëndimi po shfaq një shqetësim të rrezikshëm mbi ‘proporcionalitetin’ Nga Victor Davis Hanson “National Review” Në epideminë aktuale të dhunës palestineze, shumë të rinj arabe po sulmojnë me thika, siç supozohet spontanisht, qytetarët izraelitë. Me sa duket, armët prerëse kanë më shumë autoritet, në kuptimin e spektaklit që media bën

Nga Gleb Pavlovsky “Carnegie Moscow” Komentuesit po debatojnë me njëri-tjetrin, në përpjekje për të shpjeguar arsyet e ndërhyrjes ushtarake të Rusisë, në kaosin e luftës civile në Siri. Disa e justifikojnë me motive politike të brendshme, të tjerët me gjeopolitikën, secili duke hamendësuar se cili është “plani i Putinit”. Në