25/10/2015

Cameron përgatit listat e kërkesave për Brukselin, që të shmangë Brexit.Por sa vë bast? Llogaritë e Kryeministrit anglez, ndërsa “tifozeritë” organizohen Brexit është si një “dua të të flas” kërcënues që vërtitet prej vitesh mbi Londër dhe Bruksel. Çifti anglo – europian është paksa në krizë, mjaft i trishtuar, por

Nga Jacopo Barigazzi Në Bruksel do të mbahet sot një tjetër takim urgjent mbi çështjen e emigracionit, teksa ndarjet brenda dhe jashtë BE-së, po kërcënojnë të dëmtojnë reagimin e Evropës ndaj krizës së refugjatëve. Një diplomat i Bashkimit Evropian, e përshkroi si “shumë, shumë të vështirë”, situatën politike që po

Për disa, fati nuk ekziston… për të tjerët ne e bëjmë vetë fatin tonë NGA RHETT POWER Fati – duket i pakapshëm, i pamundshëm, dhe mbi të gjitha, mistik. Për disa, fati nuk egziston. Eshtë madje një objekt disi zemërues, që shpesh besohet se është arsyeja që shumë sipërmarrës kanë