22/10/2015

Nga Andi Qinami Për mbas vaktit, një pije tretëse apo dixhestiv (siç thuhet me së shumti vërdallë) është ajo çfarë duhet. Cila? Një amaro. Më e hidhura e kësaj kategorie. Por edhe më e shëndetshmja ndoshta. Për t’u pirë në një bar me të njëtin emër. I vetmi në një

Nga Neil Quilliam, Michael Bell & Tom Najem “Chattam House” Presidenti rus Vladimir Putin, është tërësisht i angazhuar për një fushatë të qëndrueshme ushtarake në Siri, një lloj ushtrimi i shtrëngimit të muskujve, jashtë aneksimit të Ukrainës në Evropën Qëndrore, që nuk ishte parë që nga shembja e perandorisë sovjetike.

Nga Jeremy Rifkin Ekonomia globale po ngadalësohet, produktiviteti është zbehur në çdo rajon të botës, dhe papunësia mbetet kokëfortësisht e lartë në çdo vend. Në të njëjtën kohë, pabarazia ekonomike ndërmjet të pasurve dhe të varfërve, ndodhet në pikën më të lartë në historinë e njerëzimit. Në vitin 2010, pasuria