19/10/2015

  Me Rusinë në Siri, struktura gjeopolitike që zgjati për 4 dekada me rradhë është në rrënim e sipër. SHBA-ja ka nevojë për një strategji dhe prioritete të reja Nga Henry A. Kissinger Debati mbi atë nëse Plani i Përbashkët Gjithëpërfshirës i Veprimit me Iranin, lidhur me programin e tij

  Nga Maria Snegovaya Komentuesit e kanë krahasuar tashmë fjalimin e fundit të Presidentit Vladimir Putin para Ansamblesë së Përgjithshme të OKB-së, me fjalimin e tij në Konferencën e Sigurisë në Mynih në vitin 2007. Disa, si p.sh Sergei Markov, pretenduan se fjalimi ishte “edhe më i ashpër se ai