09/10/2015

Donte me patjetër që të ishte më i madhi i të gjithëve. Një hero, i vetmi sovran i Tokës, pushtuesi pa të ngjashëm, një perëndi. Aq shumë besoi, sa ia doli. Parabola e tij e shkurtër është demonstrimi më i mirë që fati ndihmon më të guximshmit. Por magjepsja e

Monarkia është në krizë (shumë pretendentë për fronin), bile edhe ekonomia. Dhe tani sauditët i frikësohen Iranit dhe një Amerike të parapaguar Nigel Sillitoe ka bërë pak llogari. Bëhet fjalë për vlerësime, pasi vetë të dhënat janë mjaft të rezervuara. Por Sillitoe e di se çfarë bën: shef i shërbimeve