05/10/2015

Urdhëroi reagimin ndaj Mynihut 1972 dhe atomikes iraniane: Mike Harari, një hebre i madh gjithë Beretta dhe piano Në shërbimin sekret të izraelit ka dy lloje oficerësh në pension. Memecët dhe llafazanët. Nga të parët ishte pjesë Amos Manor, një i mbijetuar i Auschwitz, që e refuzoi kështu një gazetar:

Në një tunel të fshehtë, arkeologët kanë gjetur mijëra objekte. Dhe mërkur të lëngët. Të gjitha do të na rrëfejnë historinë misterioze të një qyteti të lashtë, ndër më të rëndësishmit e Amerikës Sa më në brendësi futesh, aq më shumë bie temperatura. Sytë duan pak që të mësohen me

Nga Judy Dempsey “Carnegie Europe” Bombardimet e ditëve të fundit nga Rusia kundër frontit opozitar në Siri, përbëjnë një kujtesë brutale të rënies së ndikimit perëndimor në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut. Në Afganistan, fuqia në rritje ushtarake e luftëtarëve talebanë, të cilët tani janë në konflikt të

nga Ian Buruma Gjëja më e spikatur në lidhje me Jeremy Corbynin, eksponenti i të majtës që shastisi establishmentin britanik duke marrë udhëheqjen e Partisë Laburiste, nuk është mungesa e patriotizmit, siç e akuzojnë. Do apo nuk do ai që të këndojë “God save the Queen” në aktivitete publike, kjo

Një drejtor orkestre dhe një soprano të mësojnë të stërvitësh zemrën, sipas tingullit të muzikës Të lejon të prekesh, të qeshësh, të gëzosh, të qash… Së bashku me qindra persona të tjerë. Dhe opera lirike, është arenë e pavdekshme emocionesh. “Të jesh i pranishëm në një opera, është një eksperiencë

Zarzavate, kos dhe peshk janë ushqime të pamungueshme në një djetë të shëndetshme. Por a je i sigurt se i ha në mënyrën e duhur? Ndonjëherë mjafton një gatim i tejzgjatur, ose një shoqërim i gabuar, për të penguar ose kompromentuar përfitimin nga ushqime dhe substanca të shëndetshme. Ja gabimet