01/10/2015

Shumë ngjarje në histori janë ndryshuar për shkak të misioneve të fshehta që janë kryer nga nga ushtria ose nga organizatat e fshehta, të cilat udhëhiqen nga qeveria. Si rezultat i aktiviteteve të tilla, janë bërë zbulimet, komplotet, padrejtësitë e shkaktuara, janë vrarë dhe qeveritë sërish i kanë mbajtur të

E ardhmja – Që nga kthimi i bukurisë së trupit deri te robotët dhe mbledhja e ujit nga atmosfera, e ardhmja për planetin tonë pritet që të ketë shumë zhvillim teknologjik Nga Gray Scott Kur dikush më pyet se çfarë pune bëj, i përgjigjem se jam një shkencëtar që përdor

Beteja për Moskën – përplasja më e madhe, më e përgjakshme në historinë njerëzore – ndihmoi që fati të kthehej kundër Hitlerit. Por lideri sovjetik erdhi afër humbjes më shumë sesa mund ta mendojnë shumica. Andrew Nagorski, autor i “The Greatest Battle” flet pse Hitleri dështoi në marrjen e Moskës

Aplikacionet dhe instrumentet e tjera për të fshehur banerat në internet i bëjnë uebsajtet më të shpejtë e më të pastër. Ama inkurajojnë një formë të re publiciteti, të vështirë për t’u eliminuar Adrienne LaFrance The Atlantic Ka ndodhur gjithçka me shpejtësi. Pasi ka qenë për disa orë në majë

Me ligj, njeriu është fajtor nëse shkel të drejtat e të tjerëve. Me etikë, ai është fajtor qoftë edhe vetëm kur e mendon këtë Shkenca është dije e organizuar. Urtësia është jetë e organizuar Dy gjëra më mahnisin më shumë. Qielli me yje mbi mua dhe ligji moral brenda meje

Të jetosh 100 vjet dhe t’i arrish i lumtur, është ëndrra e shumëkujt. E bukura është që të qënët i lumtur të ndihmon të jetosh 100 vite. E rëndësishme është të mbash gjallë dashuritë, duke kuruar shpirtin dhe trupin Të rrethohesh nga dashuria, të mbash familjen të bashkuar edhe kur