Home»Bota»Ndërhyrja e rusëve, që po shqetëson shumë NATO-n dhe SHBA-në

Ndërhyrja e rusëve, që po shqetëson shumë NATO-n dhe SHBA-në

Screen Shot 2015-09-10 at 10.59.48

Bërthama të vogla ushtarësh rusë po luftojnë në Siri. Të tjerë janë gati ta bëjnë dhe po përqëndrohen në dy baza, njëra në brigjet e latakias, e dyta më në brendësi. Zbulimet nga Libani kanë rritur impaktin e atyre amerikane dhe vlerën e pohimeve të Kremlinit…


Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *