Home»Speciale»ALKATRAZ. Të gjithë rrëfimet e një arratie legjendare

ALKATRAZ. Të gjithë rrëfimet e një arratie legjendare

Screen Shot 2015-09-10 at 11.31.41

Alkatrazi ishte një prej burgjeve më të frikshëm të Amerikës, një fortesë e ngritur në një ishull shkëmbor në Gjirin e San Franciscos. Uji i akullt i Gjirit ishte garancia më e mirë, që askush nuk do të mund të arratisej. Dhe askush nuk arriti… deri në 11 qershor 1962. Atë natë, tre burra arritën të ikin nga qelia e tyre dhe u zhdukën në Gji, me një trap të ndërtuar vetë. Frank Morrisi, truri i arratisjes si dhe John Anglini dhe vëllai i tij, Clarence, nuk u panë kurrë më.

Më vonë, autoritetet zbuluan copëra të trapit. Ishte shpërbërë në det. Të tre të dënuarit me sa duket kishin notuar. A ia kishin dalë mbanë?


 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *