30/09/2015

  Janine ka lindur në Hermsdorf, sot, pas diplomimit me nota maksimale, punon në ekipin e këshilltarëve të Angela Merkelit. Saksoni Sebastian, i lindur në vitin 1989, është një prej zyrtarëve më të mirë të Bundesvehrit. Marko, i lindur në Berlinin Lindor në vitin 1970, atëherë kur Muri dukej se

Gjendet në Liban: peshon rreth 1,650 ton dhe me përmasa 19.60 metra i gjatë, 6 i gjerë dhe 5.5 i thellë. Ky është një bllok i lashtë guri megalitik i gjetur nga arkeologët e Departamentit Lindor të Deutsches Archäologisches Institut, gjatë gërmimeve në guroren e Baalbek-ut, rreth 65 kilometra në

Nga Deutsche Welle Ai që kishte besuar se Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin do të shpallte në fjalimin e tij para Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së në New York një propozim të ri rus kompromisi për konfliktin e Sirisë dhe që të paktën në retorikë do të distancohej pak nga

Tri javë pas hapjes së plotë të kufijve gjermanë për refugjatët, në bazë të sondazheve preferenca në opinionin publik gjerman për Angela Merkelin ka rënë ndjeshëm. Dhe kjo nuk do të mbetet kaq Felix Steiner A po përsëritet historia? Të paktën ka paralele midis Angela Merkelit dhe dy prej parardhësve

Evropa ka pasur racionin e saj të historive të këtij lloji, por mbase përveç Britanisë së Madhe, vende te tjera janë më tolerante ndajë paqëndrueshmërisë së liderëve të tyre. Në listën e mëposhtme, përfshihen politikanë të cilët njihen si Don Zhuanë të thekur. Xhon Kenedi Ish-president i SHBA-së Xhon Kenedi

Forma e jetës që mund të popullojë hipotetikisht Titanin, hëna më e madhe e Saturnit, do të bazohej në gazin metan dhe mund të bënte fare mirë pa oksigjenin: krejtësisht e ndryshme, me pak fjalë, nga ajo e njohur. Në një artikull të botuar në Shkenca Përparon, disa dijetarë në