28/09/2015

Nga Daniel Treisman “Uashington Post” Një brez pas përfundimit të Luftës së Ftohtë, avionët luftarakë rusë po okupojnë sërish pajisjet mbrojtëse të NATO-s, përmes inkursioneve ajrore në qiejt e Norvegjisë dhe Portugalisë. Moska ka shpërbërë një nga fqinjët, duke i aneksuar një pjesë të territorit. Një valë Makartizmi ka kapluar

Të vërtetat e fshehura të një kryevepre të Leonardos, në një udhëtim mes historisë dhe fantazisë Muralja në Santa Maria delle Grazie në Milano është një prej veprave më të mëdha dhe të rëndësishme të Leonardo da Vinçit. Piktura, e realizuar në një hark kohor nga viti 1494, deri në