09/25/2015

Disa heronj kombëtarë kanë lindur në mesin e luftës. Të tjerë kanë origjinë shumë më pak dramatike. Kështu ndodhi në verën e vitit 1962, kur një ushtar në një bazë ushtarake në verilindje të Kinës, përplasi kamionin me një shtyllë tensioni, e cila ra dhe zuri nën vete një shokun

1. Çfarë bëri VW? Kompania ka falsifikuar të dhënat e makinave të saj në SHBA, duke pretenduar se ishin më të pastra, seç realisht ishin. 2. Si e bënë atë? Duke instaluar një software brenda kompjuterave, që njihte automatikisht kur makina po testohej dhe që tregonte nivelin e vendosur nga

Eshtë e habitshme, por e vërtetë! UEFA ka dërguar sot në Tiranë, britanikun Keni Skot, drejtorin ekzekutiv të kompanisë Sports Safety Solutions, që shërben edhe në rolin e Oficerit të Sigurisë për institucionin e futbollit europian, për t’u njohur dhe parë nga afër me masat organizative që ka marrë FSHF-ja,

“Papa zbret në Mollën e Madhe”. Fotot e pritjes madhështore për Franceskun në Nju Jork

Falë ndryshimit të klimës, njerëzit dhe kafshët që jetojnë në Arktik, jo vetëm që duhet të përballen me mushkonjat e mëdha, por duhet të merren me to për një kohë më të gjatë se kurrë më parë – dhe këto mushkonja mund të shkatërrojnë popullata të tëra kafshësh, që tashmë

Një prej manjatëve më të fuqishëm të pasurive të paluajtshme sot, Donald Trumpi e nisi karrierën e tij si investitor në prona të paluajtshme në kompaninë e të atit. Ndërkohë që në vitet nëntëdhjetë u përball dhe luftoi fort për të shmangur falimentimin si dhe akuzat për evazion, Trump ia