24/09/2015

Shumë astronautë të NASA-s kanë dëshmuar tashmë se kanë ndeshur në shfaqje UFO-sh gjatë fluturimeve të tyre. Numri i astronautëve dhe pilotëve që dëshmojnë për një nivel të lartë të aktivitetit të pazakontë në qiejt tanë është në rritje të vazhdueshme. Por ata që fluturojnë dhe vijnë vërdallë qiejve tanë,

Nga Noah Feldman Cila është loja e e vërtetë Vladimir Putinit në Siri? Rusia tanimë ka vendosur një mini-forcë ajrore luftëtarësh, bombarduesish dhe helikopterësh në një aeroport pranë Latakias, ku qëllimi i tij i vetëm i mundshëm është mbështetja e regjimit të presidentit Bashar Al-Asad. Por mbajtja në këmbë e

Ata që janë në favor të anëtarësimit të Britanisë në BE, kanë supozuar prej një kohe të gjatë se meritat e integrimit ekonomik, thirrjet ndaj mendjeve dhe zemrave, mund të fitonin çdo votë. Kjo nuk duket te jetë më e vërtetë Nga Matthew Goodwin “Chattam House” Para fundit të vitit