21/09/2015

Një libër që ka tronditur gjithë opinionin publik britanik dhe dhe kryeministrin Cameron. Kështu mund të cilësohet libri biografik i Lord Ashcroft, politikan britanik dhe financues i Partisë Konservatore. Ashcroft i cili është personi i 37-të më i pasur në Britaninë e Madhe dhe ish-nënkryetari i Konservatorëve ka zbuluar me

  Dje, një karikaturë e Kathimerinit, shfaqte Aleksis Ciprasin në një liqen djerse, i ulur në shtrat. “Cfarë makthi”, i thotë të shoqes. “Pashë ëndërr sikur fitova përsëri”. Dje në mbrëmje, ai skenar i është imponuar një Athine çuditërisht të shastisur, si një realitet i padiskutueshëm. Ciprasi ka shpëtuar sërish,

Nё bazё tё rezultateteve paraprake aleanca e majtё ka fituar zgjedhjet paralemnatre nё Greqi. Partia e ish-kryeministrit Cipras ka fituar rreth 35 pёrqind tё votave. Konservatorёt njoftuan humbjen e tyre Partia konservatore Nea Dimokratia (ND) nё bazё tё rezultatetev tё deritanishme k arritur tё marrёt rreth 28 pёrqindt tё votave.

Për disa yje të kinemasë dhe muzikës, koha duket të jetë ndalur në vend. Jo vetëm nuk e njohin kalimin e viteve dhe efektet e tyre shpesh të dëmshme, por duken akoma më shumë tërheqës dhe të freskët në krahasim me vite më parë. Kremëra bukurie, kirurgë me prekje magjike,

Mali ofron mundësi të pafundme për të humbur jetën, nga rënia në humnerë tek asfiksia nga mungesa e oksigjenit Më shumë se 200 njerëz kanë vdekur, në përpjekje për t’u ngjitur në malin Everest. Mali ofron mundësi të pafundme për të humbur jetën, nga rënia në humnerë tek asfiksia nga

Nga Mikra Krasniqi, “The Washington Post” Në një artikull të botuar në të përditshmen prestigjioze amerikane, ish-refugjati kosovar në kohën e konfliktit të armatosur me Serbinë në vitin 1999, rrëfen për oponionin publik amerikan dhe atë perëndimor në përgjithësi, historinë e tij personale, largimin me dhunë nga Kosova, rikthimin dhe