06/09/2015

Seria/Ngjarje të çuditshme, por të vërteta Dimri i viteve 1984-85 shkaktoi valë të mëdha të një ftohti të paharrueshëm në Shtetet e Bashkuara, nga Miçigani në Teksas, dhe pati ndërkohë një nga rastet më të jashtëzakonshme të mbijetesës, të regjistruar ndonjëherë nga mjekësia moderne. Në mëngjesin e 19 janarit 1985,

  Pra monstrat e vik-ëve ishin në realitet njerëz të ndjeshëm, plot ndjenja, ndonjëherë edhe ankthe për të ardhmen: si të tyren, edhe atë të botës. Makthi i çdo nordiku ishte që pas dimrit nuk do të kthehej pranvera dhe që, pas natës arktike nuk do të rishfaqej dielli. Prandaj

  Teksa Gjermania po përballet me një reagim të ashpër racist ndaj fluksit të emigrantëve dhe refugjatëve, a e ka harruar vendi të shkarën e tij? Në muajin qershor, një hartë që u publikua në internet, jepte adresat e çdo qendre për strehimin e refugjatëve, dhe atyre që kërkojnë azil

Seria ngjarje të çuditshme, por të vërteta Një ditë në vitin 1893, Henri Zigland nga Hanej Grov, Teksas, e la të fejuarën e tij. I vëllai i vajzës, duke menduar se po përmbushte detyrën e tij, duke vënë në vend nderin e nëpërkëmbur të së motrës, e qëlloi Ziglandin për

  Eshtë “Gjermania e re” që manifestohet, thotë Markus Gabriel, përballë valës së solidaritetit kundrejt refugjatëve, që ka përshkuar tashmë të gjithë vendin. “Eshtë Gjermania kozmopolite në kuptimin kantian”, e lindur në vitin 1989. Gabriel është një prej filozofëve bashkëkohorë më në zë në Gjermani. Jem mësim Epistemologji, Filozofi moderne

Kasano dhe Baloteli? Amatorë. “Njëherë, Gaskonj, edhe pse unë isha përpjekur t’ia kthej mendjen, u largua nga skuadra mbrëmjen e së shtunës, sepse kishte mbërritur e dashura e tij. Të nesërmen, ditën e ndeshjes, po haja drekë me disa prej stafit tim, kur më erdhi krejtësisht i zhveshur në restorant