19/08/2015

Ishte një shfaqje tipike e presidentit rus, Vladimir Putin, i cili hipi në një nëndetëse dhe u zhyt në thellësitë e Detit të Zi. Dallgët fillimisht mbuluan fluskën prej xhami, më pas e përthithën, teksa kamerat nënujore filmonin rrëshkitjen e ngadaltë. Zyrtarisht, plani ishte që me anë të kësaj zhytjeje,

Zona të caktuara të trurit rriten për nga madhësia dhe funksioni, duke përfshirë zonën e Broca-s, e cila ndodhet zakonisht në hemisferën e majtë dhe lidhet me prodhimin e gjuhës. Kur fëmijët rriten me dy gjuhë, të dy këto gjuhë përpunohen në të njëjtën zonë. Por kur të rriturit mësojnë

Zhyl Verni paralajmëroi qytetërimin teknologjik, H. G. Uellsi bombën atomike, MekKarthi një tokë postapokaliptike. Shkencëtarët e fantashkencës si profetë? Falë studimeve shkencorë apo intuitës mbresëlënëse, kanë ditur të parashikojnë të ardhmen. Prandaj ia vlen të lexohen Të rinj me një fat mizor: të arsimuar në një kolegj të shkëlqyer në

Zemërimi i Amerikës, shimpanzeja, porosia për një vrasje, dhe frymëzimi i një tjetër legjende Ai i urrente këngët e filmave të tij Presli realizoi 31 filma, të cilët të gjithë sollën fitime, pavarësisht mungesës së suksesit nga kritika. Thuhet se Presli i urrente shumë prej këngëve që ishin zgjedhur për

Henrik Böhme A nuk u tha që kurrë më nuk do të rëndohen tatimpaguesit në qoftë se një bankë bie dikur në vështirësi? Ky ishte premtimi i politikës pas rrëzimit të Lehman Brothers dhe krizës globale financiare që pasoi. Me miliarda dhe miliarda para të taksapaguesve u desh të mbështeten

Pika e tretë nga katër pikat e aktakuzës kundër themeluesit të Wikileaks-it, Julian Assange është bërë e pavlefshme. Pika e katërt parashkruhet në 2020. Dyshimet për mënyrën e veprimit të drejtësisë suedeze janë shtuar Që prej pesë vjetësh, Julian Assange është përfshirë në një lloj lufte me drejtësinë suedeze. Akuzat