04/08/2015

Me rikthimin në shtëpi pas Luftës së parë të Gjirit Persik në vitet 1990-91, disa veteranë të Koalicionit filluan të ankohen për një sëmundje shqetësuese, simptomat e të cilës ishin migrenë, marrje mendsh, humbje ekuilibri, kujtese dhe kontrolli të lëvizjeve. E pagëzuar me emrin “Sindroma e Luftës së Gjirit”, kjo