03/08/2015

Të paktën 5 vende të tjera të eurozonës, përveç Greqisë, janë në prag të telasheve ekonomike. A mund të jetë njëri prej tyre, i pari që do të lërë monedhën e përbashkët? Nga Daniel Altman “Foreign Policy” Kush është Nexit? Cili do të jetë dominoja tjetër e eurozonës që do

Nga Rob Garver “Fiscal Times” Për të gjithë ata që po flasin, duket se gjërat po shkojnë në atë drejtim, nëse në fakt nuk duket sikur pjesëmarrësit kryesorë në negociatat për shpëtimin e ekonomisë në agoni të Greqisë, kanë qejf të dëgjojnë  edhe për veten e tyre. Si rezultat i

Në 13 korrik 1917, rreth drekës, një vizion i Virgjëreshës Mari (thuhet) se iu shfaq tre bareshave të reja në Fatima të Portugalisë. Nuk ishte as hera e parë, dhe as hera e fundit, që Madona shfaqej përpara fëmijëve, Lucia Santos dhe kushërinjtë e saj, Francisco dhe Jacinta Marto, por