29/07/2015

1.Çokollata mund të vrasë qentë;ajo ndikon drejtpërdrejt zemrën e tyre dhe sistemin nervor. 2.Ketchup u shit për herë të parë në vitin 1830 si ilaç. 3. India ka Kartën e të Drejtave të Lopëve. Këto të fundit, sipas fesë hindu cilësohen të shenjta. 4. American Airlines kurseu plot 40 mijë

Që Mourinho dhe Benitez nuk e durojnë dot njëri-tjetrin, dihet prej kohësh. Përplasjet e tyre filluan që në kohën kur Mourinho drejtonte Chelsea-n dhe Benitez Liverpool, pra rreth 10 vite më parë. Por së fundmi kësaj historie i është shtuar një kapitull i ri. Madje, i është shtuar edhe një

A e dinit se: 1. Për çdo faqe interneti ‘normale’, ka pesë faqe pornografi. 2. Gjirafat dhe minjtë mund të rezistojnë më shumë pa ujë sesa devetë e shkretëtirës. 3. 98 përqind e të gjitha vrasjeve dhe përdhunimeve janë kryer nga një anëtar i familjes apo mik i ngushtë i

Gjasat e Putinit për të lëvizur drejt Balltikut dhe Evropës Qendrore mbeten tejet te larta. Nga Andrew A. Michta “Politico” Edhe pse ende u duket kundërproduktive shumë vetëve, rreziku i luftës në Europë nuk ka qenë kurrë më parë kaq i lartë, që prej fundit të Luftës së Ftohtë. As