18/07/2015

Data e vdekjes: 22 nëntor 1963 Mosha: 46 vjeç Vendi i vdekjes: Dallas, Teksas E kemi ende para syve atë pamje të tmerrshme: John F. Kennedy që u vra hipur mbi një makinë e cila po përshkonte rrugët e Dallasit. Lee Harvey Oswald u arrestua për vrasjen, por më pas

Homoseksualiteti, një marrëdhënie midis burrave të rritur dhe djelmoshave adoleshentë, ishte një praktikë kulturore e zakonshme në Greqinë e vjetër. Në Librin Një të Historive, Herodoti konstaton se grekët ua prezantuan homoseksualitetin persëve. Në një pasazh që përshkruan të drejtën e zgjedhjes së veshjeve Persiane dhe stilin e jetës poligam

Seria: Ja si na i ushqen kultura, të gjithë iluzionet tona. Të mirët dhe të dëmshmit Ilaçet për të trajtuar psikozat, janë disa nga barnat më të shitura në SHBA. Megjithatë, provat vazhdojnë të tregojnë, se këto barna nuk trajtojnë çekuilibrin kimik, që shkakton sëmundjet mendore. Në fakt, ilaçet e

Seria: 10 histori të paharrueshme që historia i ka lënë në harresë. Kjo renditje është frymëzuar nga libri “I humbur në kohë” Xhozef Uoren (1741-1775), është konsideruar nga shumë njerëz të kohën e tij, si arkitekti i vërtetë e Revolucionit Amerikan. Ai ishte një figurë e rëndësishme, në një prej

Teoritë e konspiracionit që i dhanë tonin historisë amerikane Samuel Mors, e fitoi famën e tij përmes shpikjes së kodit që mban emrin e tij, por ishte gjithashtu një teoricien i apasionuar pas konspiracioneve, duke shkruar vëllime të shumta rreth emigrantëve dhe katolikëve, të cilët vinin në Amerikë me misione

Nga Dimitris Thomakos & Grigorios Siourounis Një nga problemet më të mëdha të krizës greke, ka qenë trajtimi i politikës tatimore. Ndërsa është shkruar shumë për evazionin fiskal dhe sistemin e komplikuar të taksave në Greqi, shumë pak, për të mos asgjë, nuk është thënë apo propozuar në nivelet më