17/07/2015

Rocky Balboa rikthehet për të stërvitur djalin e rivalit të tij legjendar në filmin “Creed” Dukej tamam sikur Sylvester Stallone i kishte varur përfundimisht dorezat… të paktën në ekranin e madh. Dhe është vërtetë kështu ndoshta. Po, sepse nëse “Creed” do të jetë i pari film në sagën Rocky, në

Në filmin e tij më të fundit, Danny Collins, Al Pacino luan rolin e një rock stari të moshuar që është i detyruar të rivlerësojë jetën e tij, kur një letër që i është shkruar në rininë e tij nga vetë John Lennon, del në dritë. Al Pacino ka folur

Ngrohja globale që po provokon shkrirjen e akujve mund të sjellë rritje të nivelit të ujërave me më shumë se gjashtë metra Nju Jorku si Atlantida. Pas më pak se 200 vitesh, mund të përmbytet nga ujërat, nëse klima do të vazhdojë të ndryshojë duke rritur temperaturat. Nuk do të

  Vija mbrojtëse e Maginot është e pamposhtur, mendonte Hitleri, por ka një defekt të vogël, nuk mbërrin deri në det dhe ndërpritet në kufi me Belgjikën. Falë këtij detaji gjermanët nuk bënë gjë tjetër vecse e anashkaluan, duke kaluar pikërisht nga Belgjika dhe Ardenet. Kështu pra, fushata e Francës,

Data e vdekjes: 5 mars 1953 Mosha: 74 vjeç Vendi i vdekjes: Moskë Zyrtarisht Stalini vdiq nga një hemorragji cerebrale, edhe pse të paktë janë ata që besojnë këtë version. Mbrëmjen e 28 shkurtit 1953, udhëheqësi sovjetik mblodhi ata më besnikët e tij, Beria, Malenkov, Bulganin dhe Hrushov. Më parë

Nga Debra Kelly Ka diçka në natyrën e njeriut, që thjesht e dashuron një teori të mirë konspiracioni. Ne s‘mund të vijmë në ndihmë, duke u tërhequr në sekrete dhe thashetheme. Edhe pse ndonjëherë, teoritë e konspiracionit kanë patur aq shumë ndikim, sa i kanë dhënë formë historisë. Historia e