Home»Bota»“Në ëndërr shoh njerëzit që kam vrarë – ua ndjejë edhe erën!”

“Në ëndërr shoh njerëzit që kam vrarë – ua ndjejë edhe erën!”

Screen Shot 2015-06-10 at 4.26.47 PM

Rreshter britanik Craig Harrison ka shërbyer edhe në Irak e Afganistan ku edhe është traumatizuar duke u diagnostikuar se vuan me çrregullim të stresit post-traumatik (PTSD).

Snajperi britanik Craig Harrison, i cili ka shërbyer në ushtri 23 vjet më parë, ai u shkarkua nga shërbimi dhe ai ndjehet si i u hodh në rrugë, transmeton Telegrafi.

“Për të gjitha ato, as që më kanë thënë faleminderit”, thotë Harrison.

“Në të gjitha ëndrrat e mia unë shoh njerëzit që kam vrarë – ua ndjejë edhe erën”, deklaron snajperisti.

Jeta e tij ishte vënë në rrezik edhe larg zonës së luftës, kur Departamenti i Mbrojtjes gabimisht zbuloi emrin e tij duke u mburrur se zyrtari i tyre mban rekordin botëror në qitje nga një largësi prej 2470 metrash.

Pas publikimit të emrit, Harrison dhe familja e tij kanë qenë një objektiv i mundshëm për terroristët. /Telegrafi/

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *