27/05/2015

Të hënën një darkë mes të gjithë futbollistëve, me bashkëshortet dhe pa stafin teknik apo drejtuesit, dje pushim, sot rikthim në stërvitje për t’u përgatitur për dy finalet. Sprinti për tripletën ka nisur: në Shtëpinë e Barcelonës ka optimizëm, por të gjithë përpiqen të qetësojnë euforinë që ka prekur mbi

Universi mund të jetë dy-dimensional e të duket sikur i ka tri dimensione – njejtë sikurse një hologram, thonë disa shkenctarë nga India. Sipas hulumtuesve, kjo teori mund të jetë ndër më frytdhënëset në dy dekadat e fundit në teori të fizikës. “Çfarë neve na duket sikurse është tri-dimensionale mund

Tërbimi i natyrës në Teksas, Oklahoma dhe Meksikë. Fotot janë vërtetë apokaliptike

Vitet e fundit FIFA ka qenë në qendër të vëmendjes, jo vetëm për vendosjen e rregullave në futboll, por edhe për shkeljen e këtyre rregullave, të vendosura nga vetë ajo. Trupa qeverisëse e sportit më popullor në botë është shndërruar në një gjigant që qarkullon çdo vit miliarda dollarë, që

Rusia ngre në fluturim qindra avionë, në përgjigje të stërvitjeve të NATO-s. Dhe SHBA dërgojnë sinjalin e tyre: avionët B-52 Kur gjërat bëhen serioze, Pentagoni thërret menjëherë atë “birin e k…”, Buffin. Dhe ai ngrihet në fluturim, i mbajtur prej krahëve të tij të mëdhenj. E bën që nga koha

Sipas Android Police, Google me prezantimin e Android M synon të përmirësojë jetëgjatësinë e baterisë dhe shfrytëzimin e memorjes RAM. Të gjitha gjasat janë që Google të publikuar një ndërtim për zhvilluesit gjatë konferencës I/O. Ky ndërtim do të ketë probleme të shumta por që do të na shërbejë për