24/05/2015

Me më shumë se 1.5 miliardë përdorues në mbarë botën, Facebook mund të cilësohet si rrjeti më i madh social. Firma e marketingut, Wishpond ka renditur 40 fakte dhe statistika rreth Facebook si pasojë e një studimi të kryer. 1.Nuk është e vërtetë që Facebook ‘po plaket’. 87% e studentëve

Të vëzhgosh qelizat e muskujve të zemrës së njeriut normalisht nënkupton të hapësh gjoksin e dikujt, por jo më. Tani ato mund të vëzhgohen dhe të studjohen jashtë zemrës me një mikroskop dhe shkencëtarët në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley të cilët po punojnë me bio inxhinierë, kanë zhvilluar për herë

Apple raportohet se është duke menduar prodhimin e një iPhone me ekran 4-inç dhe mund të cilësohet si gjenerata e re e telefonave të gjigantit amerikan. Së fundmi është publikuar një video në të cilën mund të shihet se si mund të duket telefoni i ri i cili pritet të

Pothuajse dy të tretat e meshkujve të Europës dhe Lindjes së mesme kanë si paraardhës të lashtë të përbashkët vetëm tre individë, që kanë jetuar në Epokën e Bronxit. E pohon një studim që ka analizuar ADN e kromozomit Y, i cili transmetohet vetëm nga baballarët tek pasardhësit meshkuj. Të

Për shkak të luftimeve në Lindjen e Mesme, pamjet e “Nuses së Shkretëtirës”, qytetit Trashëimi të Njerëzimit dhe simbol i një kryqëzimi të lashtë kulturash rrezikojmë që, nga sot e tutje, t’i shohim vetëm në foto kujtimesh.

Në këtë video shfaqen një seri spektakolare stuhish diellore që kanë ndodhur në 21 prill të këtij viti. Seria e stuhive që zgjati pothuajse gjashtë orë u kap nga instrumentat e SDO të NASA-s. Forma që merr shpërthimi në disa raste të kujton atë të feniksit, zogut mitologjik që ngrihet