16/05/2015

“Council of Foreign Relations” Një aleancë, që i mbijetoi embargos së naftës së vitin 1973, dhe sulmeve të 11 shtatorit 2001, ku 15 nga 19 rrëmbyesit e avionëve të pasagjerëve ishin shtetas sauditë, po vihet tashmë nën presione të reja. Arabia Saudite po reagon ndaj asaj që ajo e cilëson