03/05/2015

Roja Bregdetare italiane ka bërë të ditur se vetëm ditën e shtunë, mbi 3400 emigrantë janë shpëtuar ndërsa përpiqeshin të kalonin detin Mesdhe për të mbërritur në brigjet e Italisë nga Afrika e Veriut, duke shmangur kështu një tjetër katastrofë si ajo e dy javëve më parë, ku mbi 800

Një burrë 101 vjeç i ka shpëtuar tërmetit të fuqishëm pas 8 ditësh qëndrimi nën rrënoja. Ekipet e shpëtimit, të shtunën kanë nxjerrë nga gërmadhat e shtëpisë së tij 101-vjeçarin Funchu Tamang. Agjencia e lajmeve AFP njofton se plaku 101-vjeçar është nxjerrë nga rrënojat një javë pas tërmetit katastrofal dhe

Ndërsa shumica i shoqërizojnë eksperiencat jashtë trupit me telefonues të çmendur në emisionet e radios të natës vonë, shkencëtarët e Universitetit të Otavës e marrin çështjen pak më seriozisht. Në vitin 2012, një studente pa emër e psikologjisë, të cilën do ta quajmë Reese, u tha profesorëve Claude Messier dhe

George (mbiemri i të cilit është i panjohur) ishte një maniak i foksuar. Në fakt OCD (Çrregullimi i fisksimit maniakal) e bënte Hoëard Hughes të dukej i butë në krahasim me të. Duke u kthyer pas në vitet 80, George ishte një nxënës kanadez i shkollës së mesme, shumë punëtor,

Jo vetëm që truri kontrollon çdo aspekt të jetës tonë, ai punon në mënyrë konstante nën presion të fortë – disa herë nw kuptimin e vërtetë të fjalës. Për shembull, mendoni tregimin e vitit 2003 për një qytetar të paemër francez, historia e pazakontë e të cilit ishte botuar në