Home»Bota»Piloti i Germanwings shikonte online video se si të vetëvritej

Piloti i Germanwings shikonte online video se si të vetëvritej

Screen Shot 2015-04-02 at 17.31.15Prokurorët gjerman kanë zbuluar së piloti Adreas Lubtiz ka kontrolluar në internet web-faqe për vetëvrasje dhe për dyer të kabinës.

Në tabletin e pilotit prokurorët ata kanë zbuluar kërkimet nga data 16 mars deri në datën 23 mars. Dëshmia nga kutia e zezë ka vërtetuar se piloti ka bllokuar kapitenin në kabinën e aeroplanit, e si rezultat 150 persona kanë vdekur në alpet franceze.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *