Home»Galeri»Foto»FOTO – Nepal, fytyrat e dëshpërimit

FOTO – Nepal, fytyrat e dëshpërimit

Tërmeti i fuqishëm që goditi Nepalin një javë më parë, konsiderohet më i fuqishmi që e ka goditur këtë vend në 80 vitet e fundit.

Ai përveç që ka arritur ta shndërrojë Nepalin, nga një vend i bukur turistik e piktoresk, në një gërmadhë, njëjtë ka bërë edhe me fytyrat e njerëzve.

Në fytyrat e banorëve shihet dëshpërimi i thellë për fatkeqësinë dhe humbjen e mijëra personave të dashur të tyre.

DailyMail, sjell përmes fotografive gjendjen aktuale të dëshpëruar të Nepalezëve./GazetaExpress/

Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.28 Screen Shot 2015-04-30 at 09.50.04 Screen Shot 2015-04-30 at 09.50.00 Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.54 Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.50 Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.46 Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.42 Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.38 Screen Shot 2015-04-30 at 09.49.33

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *