Home»Bota»Përplasje e fortë mes Rajoyt dhe Tsiprasit

Përplasje e fortë mes Rajoyt dhe Tsiprasit

Screen Shot 2015-02-13 at 1.52.16 PM

Përplasje në tryezën e Këshillit Europian, mes kryeministrit spanjoll Mariano Rajoy dhe kryeministrit grek, Alexis Tsipras.
Në një moment, gjatë ekspozesë që po bënte kryeministri grek, Rajoy është ngritur në këmbë dhe ka thënë: “Kush mendon se je?” duke u ankuar kështu se Greqia “kërkon përplasje”. Në konferencën për shtyp, kryeministri i ri i Athinës ka minimizuar: “Eshtë nervoz… Pata mundësinë t’i shpjegoj se problemet e brendshëm të vendit të tij nuk mund t’i nxjerrë jashtë”.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *