28/12/2014

Në fotografinë e parë më poshtë, vogëlushi James Dorbor është duke ndërruar jetë në një spital në Monrovia në shtator të 2014-ës. Në fotografinë e dytë, i ati është duke e qarë. Epidemia ka disa muaj që është ulur këmbëkryq. Alarmin e parë e dha Mjekë pa Kufij në mars.

Dokumenti i quan të rrezikshëm për Moskën edhe ata “procese të instalimit, në shtetet kufitarë, të regjimeve politika e të cilëve është kërcënim për interesat e Rusisë”, dhe rendit mes rreziqeve për sigurinë kombëtare edhe “veprimtarinë e shërbimeve të fshehtë të huaj, ashtu si dhe përdorimin e mundshëm brenda Rusisë