25/12/2014

Pas vrasjes së Michael Brown në Ferguson, SHBA, një protestues tha: “Nëse nuk shkatërrojmë gjë, nëse nuk shembim gjë, nëse nuk i vëmë flakën asgjëje, ata nuk do të na kushtojnë vëmendje”. Në fakt ka ndodhur më tepër se kaq që nga ajo ditë gushti. Janë dhënë vendime gjykate që

I gjithë faji i protokollëve që kontrollojnë telefonata dhe SMS në të gjithë botën, prej të paktën 30 viteve. Në favor të syrit të NSA dhe të tjerëve Nëse një përdorues në Shqipëri ka një kartë SIM të një prej operatorëve kombëtarë, që përdor protokollet SS7, dhe vendos t’i telefonojë