23/12/2014

Andi Qinami Eshtë thënë e stërthënë tashmë, që enologjia shqiptare është në hapat e saj të parë (edhe pse ndonjë prodhues mendon se nxjerr xhevahirë në gjendje të “rrinë” përkrah emrave me të njohur e historikë në botë, e ndonjë tjetër ka bindjet e të atit të doktor Gjilpërës, se

Nga Vittorio Zucconi “Gjaku thërret gjakun dhe sot shumë duar janë lyer me gjak” – bërtet kreu i sindikatës së policisë së Nju Jorkut, Pat Linç, teksa gjendet para trupave të pajetë të 2 agjentëve të policisë, që u vranë së fundmi në Bruklin, një akt ky hakmarrës për “vëllezërit”

Nicolas Mazzucchi Studiues në Institutin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare Strategjike, Francë Një bubullimë e vogël u dëgjua në botën e vogël të energjisë më 1 dhjetor 2014 me njoftimin e Vladimir Putinit – që më pas u konfirmua nga Aleksej Miller, Drejtor Ekzekutiv i Gazprom-it – për heqjen dorë nga projekti