22/12/2014

“Në kushtet kur nuk zbarkojmë me trupa, duhet të njohim sa më shpejt qeverinë e FNÇ” Në prag të marrjes zyrtarisht të pushtetit nga komunistët më 1944 dhe të parakalimit mbi kryeqytet, britanikët dhe amerikanët kanë hartuar një raport të përbashkët ku propozojnë një plan alternativ mbi Shqipërinë. Në datën

“E pabesueshme  një protestant nga pakica gjermane zgjidhet në një vend neolatin dhe ortodoks… Njerëzit janë të lodhur nga parodia e luftës politike mes të pushtetshmëve të të ashtuquajturës të majtë dhe një të djathte të dominuar nga zemërimi. Iohannis ka përpara detyra të vështira, kundër politikanëve me sjellje dhe

Moska po përballet me krizën më të madhe ekonomike që prej vitit 1998. Me besimin e rrënuar tek sipërmarrësit, zhvlerësimin e rublës dhe goditjet e rënda prej saksioneve perëndimore pas krizës në Ukrainë, Kremlini po përpiqet që të rikthejë me çdo kusht normalitetin Gjatë një konference të gjatë për shtyp