15/12/2014

Inigo Dominguez Krimi i organizuar ka bujtur edhe në Romë: mbart damkën politike të neofashizmit dhe udhëhiqet nga një ish-terrorist i celulave të armatosura revolucionare. Hetimi sapo ka filluar Një legjendë metropolitane mëtonte vazhdimisht se në Romë nuk kishte mafie. Në rrugë megjithatë të gjithë e pranonin se ishte nje

Chris Patten E vërteta është se Orbani thjeshtë po i bënte jehonë një argumenti gjithnjë e më të përhapur (ndonëse zakonisht ai shprehet në mënyrë më delikate). Gjashtë vjet pas fillimit të krizës financiare globale, shumëkush ka nisur të bëjë pyetje të sikletshme. Si mund të qëndrojnë konkuruese në nivel

Nga Markus Feldenkirchen Holger Stark Problemet kanë shpesh dritëhijet e tyre, por është e saktë të thuhet se në shumë raste janë policë të bardhë ata që qëllojnë për vdekje të rinj me ngjyrë. Aktori Morgan Freeman së fundmi ka rrëfyer në një interivistë për revistën gjermane “Stern” se ngjyra

Neuroshkencëtarë zviceranë krijuan në laborator ndjesinë e një “pranie që nuk shihet” duke manipuluar mendjet e vullnetarëve. Eksperienca e frikshme është raportuar më parë t’u ketë ndodhur alpinistëve në lartësi ku oksigjeni sa vjen e rrallohet. Si e bënë? Vullnetarëve me sytë e lidhur iu kërkua që të bëjnë lëvizje

Teoria: si e ndau Moisiu detin kur udhëhoqi izraelitët? Enigma – A kreu Moisiu një mrekulli kur kaloi izraelitët nga njëra anë e detit në tjetrën apo e gjitha kjo ka një shpjegim shkencor? Një ekspert mendon se ka zbuluar mënyrën sesi ndodhi ngjarja biblike dhe nuk ka të bëjë

Një vazhdë incidentesh dhe vetvrasjesh të dyshuara, nga 2004 deri më sot Miqve ua kishte thënë: “Nëse më ndodh diçka, ta dini se nuk do të jetë kurrsesi një aksident”. Pak ditë pas këtij “testamenti” të improvizuar, avokati Stephen Curtis u përplas me helikopterin e tij të ri, që ishte