02/12/2014

“Unë i thashë PRESIDENTIT Erdogan: janë udhëheqësit fetarë, intelektualët dhe politikanët Muslimanë të cilët duhet t’i dënojnë qartë terroristët. Dhe dënimi duhet të jetë global. Në Lindjen e Mesme sot ka një kristianofobi. Dhe në xhaminë në Stamboll, unë u luta duke thënë: “Zot, le t’u japim fund këtyre luftërave”.

Në kohën që 4G shtrihet vetëm në një pjesë të vogël të tregut, gara globale për ndërtimin e teknologjisë 5G është në kulmin e saj. Shumë mund të mendojnë se me 5G do t’u ofrohet një internet i shpejtë, mundësinë për të hapur disa faqe njëkohësisht në aparatin e tyre

Andi Qinami As për varietete si cabernet a merlot, ‘’që shkojnë kudo e me këdo’’, e as për autoktonë shqiptarë si shesh a kallmet, pa përmendur të tjerë, nuk janë rreshtat që vijojnë, por për varietetin Syrah (ose Shiraz siç njihet ndryshe e që kujton qytetin Iranian me të njëjtin

Tre vjet pas vdekjes, çështjet ndaj Cupertinos vërtiten përreth themeluesit. Në fjalët e tij, provat për luftën ndaj kundërshtarëve, pa përjashtuar asnjë lloj goditjeje. “Po, klienti do të paguajë më shumë, por ne pikërisht këtë duam”. Në këtë rastin e fundit, Jobs jo vetëm bëri pohimin, por ishte ai ë

SS-ët në uniformat Hugo Boss e me BMW shkonin në kampe, ku dhomat e gazit i prodhonte Siemens e gazin Bayer… Kompanitë e mëdha dhe të famshme gjermane që sundojnë tregjet për dekada të tëra, kanë fshehur me kujdes rolin famëkeq në epokën naziste. Por, bashkëpunimi i errët me Hitlerin

Samsungu në Korenë e Jugut ka në plan të lançojë një smartphone të bazuar në sistemin e tyre operativ, të quajtur Tizen. Gazeta e mirënjohur Koreane e Biznesit e dha sot këtë lajm. Samsungu do ketë një konferencë për shtyp në datën 10 dhjetor dhe do lancojë smartphonin e parë