24/11/2014

Stadium i ri, vese te vjetra. E nuk e kemi per koret, shfaqje, perversitete, sharje/ofendime. Futboll pa keto nuk e gjen as në vendet më të qytetëruar, atje ku futbolli është shndërruar në pothuajse fe. Por ajo që nuk e gjen kurrë atje, është indiferenca e pashembullt e organeve ligjzbatues,

J. Francis Wolfe Historia është e mbushur me figura premtuese, jeta e të cilëve u pre në mes për shkak të abuzimit dhe varësisë nga droga. Vdekja e Jean-Michel Basquiat, John Belushi-it dhe tani më vonë e Philip Seymour Hoffmanit, të gjitha shërbejnë si tregime paralajmërues për talentin e pamatë,

​Ashtu siç kanë bërë me çdo markë tjetër botërore, kinezët së fundmi kanë prezantuar një fotokopje të autoveturës së famshme britanike, ‘Land Rover Evoque’, një tip mjaft i suksesshëm kohët e fundit në botë, por që duke nisur nga viti tjetër do të prodhohet edhe në Kinë. Kloni kinez i

Ata janë aty në momente dhe negociata kyçe, përpiqen që të dëgjojnë çdo shkëmbim fjalësh dhe çdo ndryshim humori. Shpesh herë të harruar, përkthyesit janë dëshmitarë të mrekullueshëm të historisë Rrëfimi i një mjeshtri të profesionit: Njeriu që ka punuar në oborrin e Stalinit, që ka qenë i pranishëm në

Siç dihet, dizajnerët e HTC-së shquhen për krijimet e tyre të telefonave të kompanisë. Fillimisht ishte HTC One, ndërsa tani është modeli tjetër HTC One M8, ai që dallohet për pamjen unike, që disa madje thonë se ia kalon edhe telefonave të Apple – sa i përket pamjes së jashtme.