23/11/2014

Pim Verschuuren Studiues në Institutin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare Strategjike, Francë  Këtë javë, dy skandale prekën futbollin francez duke u pasqyruar dhe në shtypin e ditës . Pasqyrimi i tepërt i këtyre aferave ishte njëlloj me atë që bëhet për futbollin, një nga sporte më popullore në Francë dhe në botë.

Andi Qinami Emër kuptimplotë për këtë pionier të enologjisë së thyeshme shqiptare. E çfarë e lidh emrin e serafinit Mikel, sipas shkrimeve të shenjta, komandat i ushtrisë. qiellore, me këtë verë të kuqe të Shqipërisë së mesme? Janë pikërisht rrënojat e bazilikës një mijë e pesëqind vjeçare të Shën Mhillit,