22/11/2014

Eksploratorë si Kolombi dhe Kabot mund të kenë pretenduar të dy zbulimin e Botës së Re, por ndërsa njëri gjeti famën, pasurinë (dhe më vonë, fatkeqësinë), tjetri pothuaj u zhduk nga historia   Gjatë fundit të shekullit të 15, europianët i kishin të gjithë sytë nga portugezët. Ata po përparonin

Jean-Jacques Kourliandksy Studiues në Institutin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare Strategjike, Francë Votimi i parlamenteve angleze dhe franceze reflekton pa dyshim një ndërgjegjësim që ka të bëjë me etikën politike. Por ai gjithashtu zbulon edhe një pjesë të dy vendeve që kanë një traditë të gjatë arabe, dhe frikën shumë realiste për

Nuk është befasi që më tepër kompani janë duke provuar që ta zgjidhin krizën e pafundme të e-maileve. Inbox, që është oferta më e fundit nga Google, është një metodë dhe tani kompania është duke treguar se si punon i tërë sistemi. Përpara se të zhyteni në postimin e Google