19/11/2014

Quhet Uber dhe fiton po aq sa Facebook. Aplikacioni për të thirrur një makinë me shofer dhe për ta paguar atë përmes telefonit smart ka arritur majat e përdorimit, duke u shtrirë pas Amerikës në mbarë Evropën. App-i zgjidh marrëdhëniet e komplikuara me taksistët, shoferët privatë, si dhe u mundëson

Telefoni i ardhshëm i Apple, iPhone 6S mund të jetë i pajisur me kamerë më të avancuar sesa në pajisjet e mëparshme, raportojnë mediet amerikane. Ueb-faqja “Daring Fireball”, ka pohuar të ketë dëgjuar nga burimet e veta se gjiganti amerikan do të përdorë teknologjinë dual-lens për të prodhuar një kamerë