19/11/2014

Biz Stone sapo ka lançuar aplikacionin e dytë pas Twitter, Super. Aplikacioni Super konsiston në shpërndarjen e ideve të shkurtra mes shokëve në mënyra të veçanta, kreative dhe argëtuese. Në të ju mund të shkruani e të publikoni mendimet dhe opinionet tuaja rreth fotove. Çdo mendim duhet të fillojë me

Gjumi është shumë i mirë për rikarikimin e trurit, qelizat autoriparohen dhe trupi fiton energji të reja. Gjumi mbetet ende objekt studimi, ëndrrat mbeten mister për shkencën, megjithatë mbi shumë aspekte është hedhur dritë. Jo të gjithë kanë informacionin e duhur për gjumin, ndaj po ju tregojmë 10 kuriozitete që

Rreziku i një Intifade të tretë palestineze dhe terrorristët e rinj: Hamasi fokusohet në luftën ushtarake Hamasi flet për një revoltë të re palestineze, presidenti palestinez mohon dhe bën thirrje për qetësi. Në nivel popullor ka konfuzion përballë një rritjeje të dhunës, nga njëra anë, ashtu si edhe nga tjetra,

Perëndimi ka nevojë për një strategji më të mirë për ta trajtuar Shtetin Islamik (IS) në mediet dhe në rrjete sociale Thorsten Benner Të dielën, grupi terrorist që quhet “Shteti Islamik” (IS) publikoi një video tjetër të prerjes së kokës së një pengu: këtë herë të një amerikani që punonte

Nuk ka dyshim se në këtë botë gjenden mistere të mëdha të pazgjidhura prej miliona vitesh. Të tilla kemi mjaftueshëm dhe me to përballemi gati çdo ditë në pafundësinë dhe mrekullinë e mistershme të Tokës. Ju prezantojmë një listë me 10 mistere të pazbuluara ende. Sferat e gërryera Në dekadat

Në telekonferencë nga Londra: “Përqëndrimi i informacionit në pak duar na çon drejt totalitarizmit” Dokumenta të rinj sekretë pritet që të bëhen shumë shpejt publikë. E ka zbuluar këtë Julian Assange. Në telekonferencë nga ambasada e Ekuadorit në Londër, ku është strehuar prej qershorit të vitit 2012, themeluesi dhe kryeredaktori