18/11/2014

Prag Krishtlindjesh 1914. Në front të Luftës së Parë Botërore, ushtarët e të dy kampeve qëndrojnë në llogoret e tyre, disa qindra metra larg nga njëri-tjetri. Pastaj një ushtar gjerman fillon të këndojë “Stille Nacht”, kënga më e njohur e Krishtlindjeve dhe nga llogorja përballë, një ushtar britanik i përgjigjet

Balona aerostatike për të sjellë internet në çdo cep të botës. Kjo është ajo që është duke u përpjekur për të arritur Google përmes Project Loon. Jo më tela nën tokë për të sjell rrjet tek ata që kanë nevojë, por balona të drejtuara në stratosferë, në një lartësi prej

  Desmond Lachman Politikëbërësit në Europë mund të jenë të justifikuar nëse kanë lëshuar një psherëtimi lehtësimi, teksa dy ditë më parë shifrat e GDP-së tregojnë se ekonomia europiane u rrit me 0.2% në tremujorin e tretë të 2014-ës, duke i bërë të mundur kështu Europës që të shmangë zhytjen

Presidenti turk: Kolombi nuk ka fare lidhje, kur mbërriti pa atje një xhami. Dy marinarë kishin zbarkuar që në vitin 1178”. Duke u mbështetur më shumë në krenarinë e tij islamike, se sa mbi teori të vërtetuara, këtë e ka pohuar presidenti turk, Rexhep Taip Erdogan, duke bërë edhe një

Samsung dhe BlackBerry njoftuan për vendosjen e një partneriteti strategjik ndërmjet tyre. Marrëveshja do të sjellë sigurinë shumë të vlerësuar të pajisjeve mobile të kompanisë kanadeze tek pajisjet Android të gjigantit korean. Marrëveshja ndërmjet këtyre dy kompanive do të mbyllet në fillim të vitit 2015. Ajo do të bashkojë platformën

Nëse miqësia do të varej nga cilësia dhe jo sasia, atëherë këtu lindin debatet. Të paktën kjo ndodh në ueb ku ndërveprimet sociale sot shfaqin numra gjithë andej. 300 ndjekës në Twitter. 500 miq në Facebook. Ne madje kemi miq që numërojnë pëlqimet në Instagram, dhe fshijnë ato përmbajtje që