15/11/2014

Presidenti i SHBA, Barack Obama ka mbërritur në Brisbane për takimin e G20-ës – por mund të jesh i justifikuar nëse sheh dy Obama në Marriott Hotel. Fotografi i gazetës australiane, Adam Smith mendoi se i ishte realizuar ëndrra kur u caktua të ndjekë Obamën. Problemi ishte se, ekzistojnë dy

Prokurorët në gjyqet e Agimit të Artë pretendojnë se grupi kishte kryer therje të deleve për të praktikuar teknikat e thikës, mbanin raketëhedhës dhe po stërviteshin për t’u futur në parlament me tanke. Dëshmia e dhënë nga njëri prej ish pjesëtarëve të organizatës, i shndërruar në informator të Prokurorisë –

“Le Beaujolais Nouveau est arriveé! ” Erdhi Beaujolais-ja e re!” -Nunc est Bibendum (Dhe tani te pijmë!)- Andi Qinami   Vitet e fundit kjo thirrje është bërë e njohur prej reklamave të ndryshme fillimisht në Francë e Itali e më pas edhe tjetërkund. Pas mesnatës së të enjtes se tretë

Ja provat që është false fotografia e paraqitur nga rusët, që thonë se në të shfaqet një MIG duke goditur Malaysian Airlines MH17. Shumë komentatorë vunë në dukje se logo “Malaysia” mbi avionin që ndodhet në fotografi ishte në vendin e gabuar. Maksim Kats, një blogger rus, tha se avioni

Qeveria ruse ka publikuar në mediat e saj disa foto satelitore që sipas saj tregojnë se avioni MH17 i Malaysia Airlines flight MH17 është qëlluar nga një avion luftarak, MIG-29. Fotografitë janë shpërndarë nga televizioni shtetëror rus si provë se avioni me pasagjerë i rrëzuar në korrik të 2014 është

Që nga origjina e jetës, deri tek horizonti kozmik, ka mistere që shkenca nuk do të arrijë t’i shpjegojë asnjëherë. Por vetëdija për këta limite ka hapur rrugën për zbulime revolucionarë. Pak më shumë se njëqind vjet më parë, askush nuk kish as idenë më të vogël për ekzistencën e