11/11/2014

“Nuk e dimë çfarë tipi algoritmi lexon email-et tona e sesi arkivohen ato. Rregulli i pjesëmarrjes tonë në rrjet është fluid dhe i paqartë, kontrolli ka arritur një nivel që nuk ka pararendës në histori”, vazhdon Eggers. Imagjino që “një vajzë shtatzënë që shkëmben email me të fejuarin e saj,

Gazetari gjerman dhe kryeredaktori Udo Ulfkotte ka dhënë një intervistë ekskluzive ku ka deklaruar se mediat evropiane shkruajnë lajme pro-amerikane nën presionin e CIA-s. Ai ka treguar se u detyrua të botojë veprat e agjentëve të inteligjencës nën emrin e tij pasi i frikësohej shkarkimit nga puna. “Unë kam botuar

Ky është një set fotografik, që Adolf Hitleri donte që të shkatërroheshin, për të mos i parë kush. Në foto shihet se si Hitleri bën përgatitje për të mbajtur një fjalim. Ka shumë njerëz që thonë se mjafton ajo që ka bërë ai, që ta kuptosh se ishte i çmendur.

Për britanikun Jim Murray, whisky më i mirë i botës nuk është një. Më datë 3 nëntor Bibla e tij prestigjioze e whiskyt ka caktuar whiskyn japonez në vendin e parë. Krenaria e Skocisë, atdheu shpirtëror i pijes, ka marrë një goditje për herë të parë qysh me krijimin e

Terrence McCoy The Washington Post Libri që pretendon se Jezusi kishte një bashkëshorte dhe fëmijë – dhe autori i tij shumë i sulmuar. “Tashmë ka prova të shkruara se Jezusi ishte i martuar me Mari Magdalenën dhe ata kishin fëmijë së bashku… I mbuluar me pluhur në Librarinë Britanike është

BEOGRAD-Pa dallim, i gjithë shtypi serb, me nota të ndryshme i ka kushtuar faqet e tij të para asaj që e quan si incidenti, provokimi apo poshtërimi që Edi Rama i bëri homologut të tij serb, Vucic. Gazeta “Kurir” hapet me titullin: “Incident ndërkombëtar. Rama pështy mbi serbët në mes