05/11/2014

Janë njerëzit që vunë trurin në punë për tu bërë të pasur, por edhe për të lehtësuar ekzistencën e njerëzimit. Këtë pranverë, Institucioni i Shpikësve Amerikanë ka përgatitur një ceremoni të veçantë për nder të grave dhe burrave, gjenialiteti i të cilëve ndryshoi për mirë mënyrën tonë të jetesës. Bëhet

Doni të dini më shumë për të ardhmen e planetit Tokë. Ja 10 profecitë e dhëna për vitet që na presin 1. Profecia e Alois Irlmaier Irlmaier ishte një njeri i thjeshtë gjerman në vitet 1950 që parashikoi Luftën e Tretë Botërore. Kështu e përshkruan ai: “Gjithçka thërret ‘Paqe’. Shalom!

Nouriel Roubini Ebola dhe ndryshimet klimatike, nuk kanë shkaktuar ende një epidemi financiare. Megjithëkëtë, ato janë duke ngadalësuar shpenzimet kapitale dhe konsumin, duke patur parasysh opsionin e pritjes gjatë kohëve të pasigurta. Pra ekonomia globale po fluturon me një motorr të vetëm, pilotëve u duhet të navigojnë me sy nëpër

Përshkrimi: Piktura madhështore përqëndrohet në figurën dominuese të Krishtit, kapur në momentin që i paraprin atij kur do të jepet verdikti i Gjykimit Universal. Veprimi i tij, autoritar dhe i përmbajtur, duket sikur në të njëjtën kohë tërheq vëmendjen dhe zbut nervozizmin përreth: ai bën me shenjë për fillimin e

Politologu amerikan: “Obama është një njeri që e kupton botën. Por pastaj refuzon të hyjë në skenë. Dhe demokratët paguajnë mungesën e lidershipit nga ana e tij” Përveç disa çështjeve lokale specifike, këto ishin zgjedhje që janë ndikuar gjerësisht prej mungesës së popullaritetit të Barak Obamës. Demokratët paguajnë për mungesën

Nga Andi Qinami Porositi një shishe Sassicaia për darkë – shkruante një e përditshme italiane para pak ditësh – e kur erdhi koha për të paguar faturën vuri re që shishja nuk kishte mbaruar e tëra. Kështu këngëtarja Rihanna, thërriti sommelier-in, t’i vinte tapën, dhe e mori me vete në