03/11/2014

Ky person ka lundruar mbi nje balene te vdekur, nderkohe qe eshte rrethuar nga peshkaqenet.

Dyqani i Internetit më i madh në botë, vijon të zgjerojë ofertën. Në 18 vite, aksionet e tij janë rritur me mbi 15 mijë përqind. Konsumatorë të lumtur, por prodhues në prag të “luftës”. Jeff Beos godet drejtpërdrejtë: çmime të ulët dhe gjithmonë produkte të rinj Një monopolist i rrezikshëm,

David Robson BBC Future Në shekullin 21, përse kaq shumë njerëz vazhdojnë të besojnë në paranormalen? Ka arsye të forta përse ne vazhdojmë të kemi supersticione – si dhe disa përfitime të habitshëm Pak kohë pas Luftës së Dytë Botërore, Winston Churchilli po vizitonte Shtëpinë e Bardhë, kur ai tha

Imagjinoni një botë ku dinozaurët nuk janë zhdukur, ku rezultatet e luftërave botërore janë krejtësisht ndryshe, dhe ju keni lindur në një vend tjetër. Kjo, dhe shumë botë tjera paralele ekzistojnë paralelisht me këtë tonin. Teoria e ekzistencës së universeve paralele nuk është asgjë e re, por disa shkencëtarë argumentojnë

Ritualet e tyre me shekuj intrigojnë njerëzit në mbarë botën. Edhe pse janë themeluar me qëllime relativisht realiste – politike apo fetare – insistimi i tyre në mistikë dhe fshehtësia i ka bërë të jenë subjekte të kritikave të panumërta dhe teorive të konspiracionit. Telegrafi ju sjellë listën e organizatave

Christopher Klein Në 17 tetor, 1814, një kade tre kate e lartë me birrë shpërtheu brenda një fabrike birre londineze dhe çliroi një dallgë të jashtëzakonshme birre të zezë, e cila vrau tetë njerëz në apartamentet fqinje Vonë në mbasditen e të hënës së 17 tetorit 1814, Anne Saville e