26/10/2014

Pjesa e dytë e “Einstein: Bota, si e shoh unë” Domethënia e jetës. Cili është kuptimi i ekzistencë sonë, cila është domethënia e ekzistencës së të gjithë qenieve të gjalla në përgjithësi? Të dish t’i përgjigjesh një pyetje të tillë, do të thotë të kesh ndjenja fetare. Ju do të

SERIA: HISTORIA E NJERIUT. Nga kemi ardhur? Ja idetë dhe zbulimet më të fundit Tim D. White NGA MAJMUNET, TEK NJEREZIT 12 milionë vite më parë, Toka ishte një planet i majmunëve. PRovat e skeleteve tregojnë se ka patur shumë specie majmunësh të shpërndarë nëpër Afrikë dhe Azi. Afro 7