19/10/2014

Nga Gaëlle Pério Valero Studiues në Institutin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare Strategjike (IRIS) Francë Më 16 tetor, Vladimir Putini bëri një vizitë në Serbi ku u prit me një ceremoni madhështore në Beograd. Serbia, vend kandidat për në Bashkimin Evropian, nuk kurseu as një mjet për të organizuar sa më mirë

Në Estoni, një prej vendeve më teknologjikë të botës, ndodhet qendra e NATO-s që u përgjigjet sulmeve informatikë. Dhe në këta muaj tensionesh mes Perëndimit dhe Rusisë është shndërruar në një vijë fronti Kur Estonia vendosi të çlirohet nga simboli i përkatësisë së saj të dikurshme në BRSS kishin kaluar