18/10/2014

Amerika pa strategji nuk mund Shtetin Islamik dhe forcon al Assad dhe Iranin. Kobane është një Dunkerk i ri Barack Obama kalon vetveten: vazhdon të injorojë Von Clausewitz dhe hidhet në luftën e tij të dytë, pas asaj të Libisë, pa kurrfarë vizioni politik. Për më tepër, duke u bërë

Që në mëngjes, në tryezë me liderët europianë dhe në praninë e një Vladimir Putini shumë në formë, pavarësisht se kish qëndruar deri në tre të mëngjesit në shoqërinë e Silvio Berlusconit, Angela Merkel i bie “ziles së alarmit”. Fillon në anglisht, duke tundur një letër të mbushur me shënime,

Ermal GJINAJ Aq shumë kishte oshëtirë për mbi 50 minuta stadiumi Partizan i Beogradit, saqë heshtja që shoqëroi për ato pak sekonda mjetin fluturues mbi kokat e tifozëve serbë ishte pothuajse surreale. Si tërheqja e detit pas një tërmeti që ka rënë në thellësi. Për të shpërthyer më pas në