14/10/2014

Deklarata e Kapitenit Lorik Cana, menjehere pas ndeshjes: E keni parë pak a shumë atë që ndodhi. Ndodhi episodi i flamurit, që ata e tërhoqën. Lojtarët tanë shkuan ta marrin flamurin dhe për ta larguar nga fusha dhe hynë dhe lojtarë të tjerë serbë. Më pas situata u përkeqësua. Gjithcka

Mediat ndërkombëtare kanë pasqyruar momentet e dhunës serbe ndaj futbollistëve shqiptarë ne Beograd. Ndër pamjet më të shikuara ndërkombëtarisht spikasin ato ku një tifoz serb godet me stol Bekim Balën apo momenti kur futbollistët shqiptarë nbuk futen dot në dhomat e zhveshjes. Gjithcka nisi prej flamurit shqiptar që u valëvit

Ricardo Haussman* Floriri është i rrallë. Më shumë se 99.9 përqind e kores së Tokës përbëhet nga diokside silikoni, alumini, kalciumi, magnezi, natriumi, hekuri, kaliumi, titani dhe fosfori. Kështu që, për pjesën më të madhe të historisë së njerëzimit, njerëzit janë ngazëllyer shumë kur kanë zbuluar floririn. Pavarësisht pasojave të

Benoît Vitkine
 Kryetarët e Shtetit rus,bjellorus dhe kazak u takuan në Minsk ditën e premte  më 10 tetor për të zyrtarizuar bashkimin e tyre. Presidenti bjellorus, Alexandre Lukashenko, deri në fund dëshironte që takimi të mbahej më datë 7 tetor, ditëlindja e Vladimir Putinit. Por parlamenti bjellorus nuk qe në

Ka simbolizuar gjithmonë pushtetin. Nuk ka asnjë emblemë dhe asnjë kuptim heraldik që mund të përafrohet me të dhe të jetë i mbushur me një antikitet të tillë Origjina e Masonërisë Shqiponja me dy koka konsiderohet nga shumë studiues si simboli më i lashtë i botës. Ka simbolizuar gjithmonë pushtetin.