11/10/2014

Rrjetet sociale janë plot me fotografi të grupeve të organizuara, por edhe atyre që individualisht kanë marrë rrugën për të mbështetur ekipin kuqezi. “Plisat”, “Shqiponjat”, “Kuqezinjtë e Jakovës” janë vetëm disa prej grupeve të tifozëve nga Kosova që janë nisur për në Elbasan, raporton Zëri. Të bashkuar me një thirrje:

Roger Cohen Shkova për një shëtitje në Berlin. Gjethet e vjeshtës zverdhin pemët, me shtëpizat e drunjta të zogjve. Rrugët me më shumë hapësira se sa njerëz, që “përgënjeshtrojnë” atë epitet të cekët, kryeqyteti i Europës. Sapo isha ndarë me një mikun tim në Grunevald, i cili më tha se

Seria: “Si ndikon teknologjia në trurin tonë” Ashtu si cdo mjet tjetër, radio është kritikuar, vlerësuar, dhe është studiuar në cdo mënyrë të mundshme për pikat e forta dhe të metat që mund të shfrytëzoheshin. Kur psikologët studiuan efektet e radios, ata zbuluan dicka që i bëri kompanitë e reklamave

Nga STEFANO GATTEI Kur vdiq në 20 mars të vitit 1727-ës (sipas kalendarit Julian, atëherë në fuqi në Angli), Isak Njutoni nuk la ndonjë testament, as pasardhës të drejtpërdrejtë. Përveç mallit, biblotekës dhe një numri të istrumentave shkencore, inventari i hartuar nga redaktorët raportoi një sasi shumë të madhe të